perjantai 20. tammikuuta 2012

Viimeinen käyttöpäivä

Pakko tunnustaa, sorruin ruokakaupan lankahyllyllä. Mutta antakaas kun kerron miksi. Tähän on olemassa varsin hyvä syy.

Olin siis tässä päivänä eräänä ruokakaupassa, ostokseni oli jo kerätty kärryyn ja suunta kohti kassaa kun kuulin vieressä kun asiakas kertoi toiselle että tuolla oli lankoja alessa, -50%! Mitäpä minä itselleni mitään voin! En muuten, mutta ihan vain uteliaisuuttani pyörähdin ympäri ja suuntasin kohti kaupan takaosaa ja lankahyllyä. Ja siellähän oli pari hyllyllistä lankoja -50% tarrat kyljessä. Nappasin sitten kyytiin muutamat kerät vihreä-violettia Novitan Puroa. Tuo lanka ja väri vaan jotenki puhutteli minua, kertoi jo tietävänsä kenelle haluaisi muuttaa neuleena asumaan, niin minkäs minä heikko ihminen siinä alan vängätä vastaan?!
Jonkulainen keeppi  tai huivi tai muu vastaava hartialämmike tuosta langasta varmaan syntyy. Ja pitää syntyä muuten aika nopsaan, sillä aletarrassa kehoitettiin huomioimaan päiväys. Siis jos näissä on viimeinen käyttöpäivä jo mennyt, niin eihän näistä sitten enään mitään synny! No asiaa tutkittuani en löytänyt parasta ennen päivämäärää vyötteestä. Mutta sen verran varovainen kuitenkin olen että nämä langat muuttuvat neuleeksi ennen juhannusta, siis tämän vuoden juhannusta. Eihän noita kärsi nyt alkaa säilömään, happanevat vielä. Ja kun kerran varoiteltiin niin parempi vain ottaa puikot kauniiseen käteen ja tikuttaa lankakerät neuleeksi pois jaloista pyörimästä.Ja siitä sinisävyisestä Tico tico kerästä jollaisia minulla on jo yksi korkkaamaton ennestään, siitä ei sitten puhuta mitään, paitsi että sekin oli sen -50%.

4 kommenttia:

 1. Sulo Vilén ollut siis asialla. En minäkään olisi ehkä voinut tuollaista vastustaa. :)

  VastaaPoista
 2. Hih, sie oot mun eka kommentoija. Jee! Ja juu, kun kerran halvalla sai ja värikin vielä natsas, niin eihän noita keriä voinu sinne kauppaan jättää. Ovat muuten jo puikoilla..

  VastaaPoista
 3. Puro on miellyttävää neuloa, tein syksyllä tuosta Juolukka-väristä itselleni pipon :)

  VastaaPoista
 4. Lemminkäinen: Juu, mie pyörhäytin jo Purot puikolle ja olen kanssasi samaa mieltä. Tätä lankaa on mukava ja joutusa neuloa.

  VastaaPoista