torstai 12. tammikuuta 2012

Täydellinen sininen

Minä olen uusi tulokas blogimaailmassa, niin lukijana kuin kirjoittajanakin. Siitä huolimatta ja juuri sen takia päätin erään ystävän kannustuksen innoittamana aloittaa oman blogin. Katsotaan miten tässä käy. Koulu aikana inhosin ainekirjoitusta.

Blogissani esittelen menneitä, tulevia ja olevia tuotoksiani ja kuhan vain rupattelen. Minä neulon, ompelen, kudon, askartelen, kehrään ja lorvin. Pääasiallisesti minä neulon. Ja neulon. Ja neulon.

Niin ja kuten varmasti moni muukin himoneuloja, minä rakastan lankoja. Sen takia niitä onkin kertynyt alun toista kerää tuonne lankajemmaan. Kunpa vain olisi aikaa neuloa kaikkia noita lankaihanuuksia niin että voisi taas hyvällä omalla tunnolla ostaa lisää uusia ja vielä ihanampia lankoja. Toisaalta, onko tuo valtava lankavarastoni koskaan estänyt minua ostamasta uusia ihanuuksia entisten jatkoksi. Kröhöm. No eipä juuri.

Niin ja tuosta blogin nimestä vielä, se että metsästän Täydellistä Sinistä ei tarkoita sitä että olisi olemassa vain yksi ja ainoa täydellinen sininen. On vain olemassa täydellinen sininen (tai pari) aina kulloiseenkin hetkeen. Ihan niinkuin joskus himottaa ihan kympillä fazerin sinistä ja toisinaan taas jäisiä mustikoita. Laidasta laitaan siis heilahdellaan. Niin ja saatan minä joskus neuloa joitain muitakin värejä.

Minä en siis ole niin rajoittunut ettenkö pystyisi neulomaan muitakin värejä. Ja haluan myös korostaa että minä en todellakaan väheksy muita värejä saatika vihaa muita värejä, ei suinkaan, minä rakastan värejä. Minä en vain osaa käyttää kaikkia noita ihania värejä, olen jokseenkin rajoittunut sillä saralla. Olen värivammainen, niinkuin yksi ystävä on todennut. Mutta kertokaahan, miksi ihmeessä vaivautua neulomaan jotain kummaa väriä jos ei tunnu oikealta?! Kun aina voi neuloa jotain kivaa sinistä.

2 kommenttia:

 1. Tulin jonkun linkin kautta tänne ja totesin, että mukavaa tekstiä ja mukavia projekteja.
  Siniseen en voi kun yhtyä! Itselläni oli sininen kausi yli 15 vuotta, mutta pikkuhiljaa muut värit ovat liittyneet sen seuraan. Muotimaailman lausahdusta muokatakseni: harmaa on uusi sininen. Ja roosakin liippaa läheltä. Muut värit on ongelmia, vaikka kaikista tykkäänkin.
  Hyvää jatkoa! Lisää sinisiä juttuja tovoen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuli: Tervetuloa sininen kohtalotoveri. Sitä saa mitä tilaa, eli lupaan ja takaan että sinisiä juttuja on luvassa! :D

   Poista